søndag 23. mai 2010

Fekk jobben!!

Eg har hatt nåken nervepirrannde veker. Onsdag var eg på intervju. Hadde brukt heile kvelden før til å finne ut kordan eg skulle ha håret og ka eg skulle ha på meg. Eg spurte Jomfruene på loftet om eg skulle gå for ein røff og kul stil med utslått hår eller en mild og moden stil med oppsatt hår. Jomfruene sin dom var at eg kunne ikkje vore kul om eg hadde stått på hodet, så derfor blei det mild og moden stil...Dei hadde kalla inn 5 stk til intervju. Var EKSTREMT nervøs, men då eg kom inn roa nervene seg. Mannen min sa eg ikkje måtte snakka for møkje men eg fekk nå sagt det eg hadde tenkt og meir til.

Så var det å venta. Og venta og venta og venta. Holdt på å bli gal av å lure på utfallet. Hadde fått beskjed om at eg skulle få svar i løpet av fredagen, den dagen blei lang, veldig lang... Men så fekk eg svaret, eg fekk jobben. Blei veldig glad!

Nå får eg altså eget KONTOR. Var innom og sjekka litt fargar. Blå kontorstol, blå panelgardiner og blå stoler rundt møtebordet. Det bety at eg kan ha rosa Keep calm-plakat og så har eg tekt å kjøpe meg ein Green gate kopp òg.

Starter i den nye jobben 1. august. Gleder meg veldig!13 kommentarer:

 1. Heisann!
  Gratulerer med ny jobb! Håper du blir fornøyd med bytting av jobb:) Jeg går på skole, for å finne en jobb jeg vil trives med, når jeg blir ferdig:)
  Nå fortjener du en green gate kopp! Hyggelig å følge bloggen din:)
  Hilsen Ellen:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny jobb, så flott for deg! Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Takk for det Ellen! Som du ser har eg gått tilbake til gammal mal. Den nye, fine, grønne var ikkje meg...

  SvarSlett
 4. WOW så flott og GRATTIS:) Jeg er jo selvfølgelig DØNN nysgjerrig på HVOR du nå skal jobbe og med HVA? Så jeg krysser fingre for at du forteller det før eller siden;) KLEMS

  SvarSlett
 5. Gratulera med nytt arbeid.

  Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 6. Hei :) Gratulerer med ny jobb... dette blir spennede . Lykke til !!

  Ha en flott mandag :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med jobben! Har akkuratt vært til intervju selv så vet hvor nervepirrende det er! Tenker den rosa keep calm plakaten blir kjempefin på kontoret ditt:)

  Ønsker deg en flott uke!
  Klem fra Thea

  SvarSlett
 8. Næmen så stas! Grattis med ny jobb!
  :o)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med ny jobb! :)

  SvarSlett
 10. Så kjekt at det gikk din vei,Kjære deg. vi får vel vite hvor du skal jobbe etterhvet.
  Klem og lykke til

  SvarSlett
 11. Gratulerer SÅÅÅÅ mye m ny jobb. Alltid spenndende med nye utfordringer. Ble nesten litt rørt og selvfølgelig kjmepeglad da jeg leste innlegget ditt. Så gøy! Lykke til:))) Smil fra Lise

  SvarSlett
 12. Gratulerer med ny jobb!
  Jeg vet akkurat hva du har vært igjennom,
  jeg er DER akkurat nå! Vente, vente..
  Må vel kanskje vente til over helgen før jeg får svar..
  God helg til deg og lykke til :)
  Klem fra Anneli <3

  SvarSlett