tirsdag 20. oktober 2009

Supre Superga!

Vett du at de går gjetord om støvlane mine i Blogglandia og sikkert store deler av byen eg bur i òg! Det er bare SÅ utrolig morsomt.Eg var inne hos Hege på Berthas Oldebarn på fredag for å diskutere kor UTROLIG fantastiske støvlane er og kordan eg bør vedlikeholda dei. Då kunne søte Hege fortelja at den samme morgenen hadde det kommet ei dama eins ærend med bussen fra ein anna kant av byen berre for å få tak i et par Superga. Hu hadde lest om støvlane mine på bloggen og fant ut at dette var støvlane for henna. Kanskje har hu gått gjennom samme prosess som meg eller kanskje samlar hu på støvlar og mangla Superga i samlinga si. Kven veit...Er ikkje dèt supert, så veit ikkje eg.

Hege var iallefall veldig fornøyd med dagen og det var eg òg.

4 kommentarer:

 1. Håper at denne dama blir like fornøgd som deg....
  Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 2. Stilig! Hehe, skal snart se at det kommer "reisende" fra hele landet.
  Kuuult!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så koselig med landhandel. Skjønner godt at det var spennende. :) Skulle ønske det var fler av de gode gamle landhandlerne. Sjarmerende.
  Koselig blogg du har. Her titter jeg innom igjen snart igjen. Ha en fin tirsdagskveld.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Haha - så artig da!!! Morsomt at det blir slik "blest" om støvlene! Selv har jeg sett etpar RÅÅSSA med bling på, som jeg tror var Ilse Jacobssen... Men mine blomstrede får duge til de blir slitt!

  Ja, du - den jula MÅ jeg begynne å tenke på! Skal jo snart til Thailand, så da blir det vel en og annen jlegave derfra i år, tenker jeg! Og bhg-bildet er jo også tatt. Mang en bestemor får et slikt i gave, vettu!!! Jeg lovte meg selv i fjor at jula skulle jeg styre med i november, slik at desember bare skulle være kos. Jaha, slik ble det i allefall IKKE! *ler* Derfor er det lurt å starte tidlig, om ikke annet bare med tanken!!!
  Ha en glad midtuke-dag!!!

  SvarSlett