mandag 12. oktober 2009

Little shop... del 2

Etter at eg kom heim fra den fatale turen til horrorstøvelbutikken var eg så sur at eg gjekk for å kjøpe nåken nye gardiner.

Etter at det var gjort gjekk eg innom Berthas Oldebarn for å kikke litt. DÅ såg eg dei! Flotte svarte støvlar! Eg fòr bort og greip tak i paret. Flott gummikvalitet (husk eg var blitt ekspert nå...) kult merke og fin utforming. Eg heiv av meg skoene og tok dei på. Og for ein følelse! Ikkje for stiv, ikkje for slapp, ikkje sjokkrosa og ikkje kvelerslange.
Mens eg sto der kom ei søte og smilande dama bort til meg og spurte om eg ville ha hjelp. Eg blei så glad at hu fekk heile horrostøvelhistorien servert. Eg la ut om krampe og preglause damer og sugestøvlar. Hu lo litt og sa at hu måtte innrømma at hu hadde Ilse sjøl og var veldig glad i dei men at dei var nå litt tunge kanskje.

Men kunne hu gi meg info om superdeiligepå-støvlane? Jo, litt kunne hu men hu måtte innrømma at hu hadde ikkje prøvd dei. Dei heiter Superga og var italienske. Det var ikkje nåken andre i byen (og kanskje landet òg) som importerte dei, så hvis eg valgte desse støvlane så kom eg til å bli UNIK. Hege fra Berthas hadde gått inne på butikken med dei ein heil dag uten å merka at hu hadde dei på, SÅ behagelige er dei. Det var egentlig nok for meg. Ei ærlige og smilande dama kan eg lika.
Vel, eg betalte med glede og sykla glad og fornøyd heim med ei ganske stor og uhamslig skoeske på styret.

Då eg kom inn døra blei det glede i heimen. Nå var mor glad igjen, he he! Støvlane måtte prøvast og visast fram til heile familien. Alle syntes dei var dødskule og jentungen på 16 syntes eg var skikkelig rå i bootsene!

Prøvde å Google dei, men fant ikkje ut så møkje.

Så nå sitter eg berre å venta på regnet. Trur du ikkje at det skal være knallfint vær heile veka! Typisk...

PS Takk søte Bertha-dame! <3

10 kommentarer:

 1. Jeg håper du nå er supergla' i dine Superga!!! :o)

  SvarSlett
 2. så fint at du endeleg fann deg støvlar du lika. Service i butikkane betyr mykje for kundane, men eg lurer på om betjeninga alltid veit kva service er....
  Forstår at du no ynskjer deg regn, men eg håper nå på nokre solskinsdagar...
  Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 3. Grattis - de var jo råkule.
  Men du - regn??? Kos deg med sol heller, og om du må ha vatn - så kan du jo bruka hagelangen, hehe

  SvarSlett
 4. Det kjem nok regn tidsnok, ver du sikker:))
  Kjempetøffe støvlar.
  Service er kjempeviktig, men ikkje for ivrig, og ivertfall ikkje uhøfleg eller uinteressert.
  Kos deg med støvlane og solskinet:)
  Smil H

  SvarSlett
 5. Så flott at du er fornøyd! Jeg elsker de støvlene, knall gode!
  Smil Hege

  SvarSlett
 6. Så bra at du er fornøyd og kjekt du har skevet om avslutningen på støvlejakten din hos meg i butikken :-) Bra du fikk en positiv opplevelse etter byturen din. Forstod på deg at du var ganske oppkavet da du kom inn til meg! Heldigvis fikk vi løst problemet! Jeg håper du vil like støvlene selv om det kan se ut som det er en stund til du får brukt dem... Nå vil vi først ha litt sol! Velkommen tilbake til oss på Berthas Oldebarn!
  Hilsen fra "Bertha-damen", Anne Birthe

  SvarSlett
 7. Hei Anne Birte! Ja eg var ganske stressa av heile støvlejakten, he he. Men det blei ein morsom historie. Me lo godt heile helga av krampe og kvelerslangestøvler. Men du var akkurat passelig hjelpsom og søt.

  Men så var det det regnet då! Eg ser at det e håp på torsdag, juhu!

  Smil og klem fra L

  SvarSlett
 8. nå har jeg lest støvelinnleggene dine og har litt dårlig samvittighet, for jeg måtte flire godt. takk for hyggelig kommentar hos meg. ha en god dag. jeg fikk ihvertfall en god start på min dag. :)

  SvarSlett
 9. Har noen vanlige hvite hverdagssko fra Superga ;) Mamma kjøpte de til meg når jeg leitet etter noen til skolestart .. hun damen som mamma fikk hjelp av sa at det var et tysk merke og at ungdommen kom til å like de ;o Så nå ble jeg usikker på om det er tysk eller italiensk, hehe ...

  SvarSlett
 10. Lekre gummistøvler du har kjøpt!
  De er bortimot sexy spør du meg :-)
  Bruk dem ofte enten det regner eller bare er vått,
  fordi høye, blanke gummistøvler er alltid flott!!!

  SvarSlett