mandag 26. oktober 2009

Kor blei det av Herbal Essences?

Den siste tida har eg lagt merke til at i hylla der shampoen og balsamen "Herbal Essences" sto er det kommet et nytt merke som heiter "Just Glow"
Skummel nykommar


Eg har et stort, langt og krøllete hår som berre fungera samen med store mengder rosa Herbal så derfor blei eg nåke urolig over nykommaren. Eg tenkte kanskje at Herbal hadde fått nytt navn og innpakning, for fargen og konsistensen var lik, så eg kjøpte ei flaska og testa ut. Det var definitivt ikkje Herbal.
Gamle gode Herbal


Eg tok føre meg butikkane i nabolaget uten hell. Herbal'en var og blei borte. Eg spurte den kjekke mannen på butikken min om han visste nåke, men nei. "Det er Oslo som bestemmer alt veit du. Me har ikkje noko me skulle ha sagt" var svaret.

Neste forsøk var internett. Kanskje dei skulle komma i ny utgave og at det blei et opphold i produksjon mens dei laga dei nye fine flaskene? Eg søkte og fant: dette som er flotte sida med masse fine og kule Herbal produkter. Men det sto ingenting om Norge der.


Det sto forresten inne på diverse diskusjonsforum at det var silikon og masse anna uhumskheter i Herbal. Eg har ikkje merka nåke effekt av silikon. Iallefall ikkje der eg kunne trenga den...


Så nå veit eg ikkje. Er det nåken andre som veit?

10 kommentarer:

 1. I Stavanger har me - æbba bedda, hehe.
  Prøv Spar kjøp - de pleier å ha...
  P.S. Det ligger en award til deg - hos meg...
  Ha en deilig kveld

  SvarSlett
 2. Har sett at produkta i hyllene har endra seg, men ikkje tenkt over kva som er borte....
  Det som eg bruker er der, og då tenkjer eg ikkje over resten... :-)
  Ha ein fin tirsdag.

  SvarSlett
 3. Gå over til Glow istedet! E jo helt supert...NOT!

  SvarSlett
 4. Jeg lurer også på hvor det har blitt av.
  Glow balsamen funker ikke i det hele tatt. Det virker som om den er skikkelig vannet ut!

  Kast glow og gi oss herbal tilbake hehe..

  SvarSlett
 5. Enig, Glow kan ikke sammenlignes med Herbal. Veldig skuffende! Har prøvd andre ting også men ikke funnet noe som er like bra som rosa Herbal. Alternativet er vel produkter hos frisør men det er jo altfor dyrt!!!!!!!!

  SvarSlett
 6. Jeg bruker akkurat den samme balsamen som deg og har lett meg ihjel i så og si hele akershus. masse forskjellige butikkjeder, men finner det ingen steder. Var til og med og titta etter det i Drammen da jeg var der en snartur, men neida. Hva skal vi gjøre nu da? Har prøvd ut MASSE balsamer men ingen fungerer like bra som den rosa herbalen.... WTF?!

  SvarSlett
 7. Heia! Jeg har og panikk...jeg skjønnte ikke en dritt når jeg ikke fant HE i butikken noe mer! KRISE! Jeg pleier at kjøpe her i Oslo og ta med til søsteren min som bor i Sverige. Jeg har søkt med lommelykt i hver eneste butikk-ikke noe! Men så plutselig en dag: jeg var med en venn på sykehuset, og jeg gikk til kantina for at kjøpe henne en kvikklunsj! Vad ser jeg der?! I en kurv med ting på salg... Herbal Essences balsam! Det var 5 flasker av den gule- den som jeg elsker! Jeg kjøpte alle 5 flasker! Det var så rart, før når jeg gikk in på kantina så snakket jeg i mobilen med søsteren min! Gjett om vi begge to ble fyr& flamme!
  Nå kommer jeg til at jakte i små butikker, kiosker o.s.v. Mitt håp er at det noe sted der ute ligger mange "rest-flasker" som ingen vill ha! Lykke til videre med søket!
  H.E- we love u!
  Tessa

  SvarSlett
 8. Bestille på nettet?

  SvarSlett
 9. Europris pleier å ha! er på jakt etter den lilla jeg! :(

  SvarSlett
 10. de er i thailand. :)
  masse vis men ikke i norge nei.
  prøve glow en gang og kasta de rett i søppla... aldri igjen!

  SvarSlett