søndag 8. februar 2009

Morsdag

Jentene og Pusegutten kom ramlande inn på soverommet vårt i halv 10-tida med både pakkar og kort. Eg hadde egentlig sagt til mannen min at alle desse dagane berre e for at handelsstanden skal tjena penger men nett nå kjente eg at det var nå litt koselig alikavel.
Jentene hadde shoppa skål, kaffe og sjokolade fra Fryd (ein buttikk som må sjekkes nærmere ut) og ein veldig søt portemone fra Accessorize.
Så bar det ut igjen på ski! Eldste dattera vår skulle som vanlig på øving og du ana ikkje kor sjelden bussane går i Bergen på en søndag. Ja, det var jo til og med snø denne søndagen her... Men resten av familien blei stappa i bilen samen med x-antall par ski og akebrett og te og sjokolade.

Då me kom fram fant ei av jentene et tre, satte seg ned og putta iPoden i øyrene. Papppa og Pusegutten herja på i bakken.
Nå e planen å komma seg ut kvar kveld så lenge det e snø i Bergen.


3 kommentarer:

 1. Så koselig:) Både med gave og tur:) Får håpe været holder seg i Bergen, så dere får flere turer før våren melder sin ankomst for fullt:) Velkommen som ny blogger - og ja, det er litt nervepirrende nesten, som å skulle skrive en roman som du sier:) Ha en fin torsdag, nå må jeg sove - ellers blir det vanskelig å komme seg opp i morgen;)
  Nina

  SvarSlett
 2. Deilig med god sjokolade til skituren.
  Flott portmone.God helg!Linda :))

  SvarSlett
 3. Vi venter i spenning;) Syns jammen at du må vise noen fargesprakende innlegg fra heimen også;) Hadde ikke trodd at en Løvetannmann mente noe om interiør?? Men jeg skjønner at jeg tar feil?? Imponerende!!!

  SvarSlett