torsdag 5. februar 2009

Det vanskelige andreblogginnlegget

Gjekk greitt med den første. Har brukt et døgn på å fiksa og triksa men eg trur jaggu eg er fornøyd med sånn som den er nå.

Spurte forresten jentene om "sånn blogg" i dag.
Det var "såååå fjortis altså!" Måtte le for meg sjøl, hu eina er 15 og hu andra er 14. Vel, dei kunne berra advare meg, "blogg e bare så ut..." Eg måtte ikkje finna på å begynna med det.
"Har du fritidsproblemer eller...?" Og når eg tenkte etter så er vel fritid et lite brukt ord i vokabularet mitt.

Etter den forsiktige markedsundersøkelsen trur eg ikkje eg skal kringkasta i heimen at eg har starta denna bloggen.

Var hima med sjukt barn i går. Ungen blei raskt feberfri og kasta seg over Play Station og eg holdt på å kjeda meg i hel. Tok nåken blider av orkideane våre.


Skulle nesten tru at eg er ei gartnarspira men her i heimen er det han som stelle plantene og eg ser på dei. Grei fordeling.
4 kommentarer:

 1. Halloen:)

  Jeg tror ikke jeg har fått med meg førsteforsøket i bloggverdenen jeg... men andreforsøket lover jo utrolig bra!!!! Flott layout og flotte bilder;) YOU GO GIRL!!

  Tror ikke du trenger spørre den yngre garde om råd i forhold til hva som er in og hva som er ut;) Mine unger leser bloggen innimellom og syns det er sånn passe teit;) Nå er det jo litt vanskelig å holde bloggen min hemmelig, men du kan jo kose deg med å holde din hemmelig... Iallefall for de nærmeste og iallefall en stund til;)

  Koselig at du har begynt å blogge. Husker godt da vi var på kurs, håper det snart blir kurs igjen. Det tror jeg jammen at det blir faktisk... Jeg skal iallefall på kurs i neste uke, kanskje vi møtes der?? Skal legge deg inn i linklisten min;) SEE U:) Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer gange to!!!Morro å komme i gang,lykke til...Her i sør har vi nydelig vintervær i dag.
  Ha en fin søndag!Linda :))

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Takk til begge to for hyggelig tilbakemeding! Eg hadde nok redigert vekk den første bloggen men nå er den på plass igjen.
  Tusen takk for at du vil legge meg til. Du e nå grei som vanlig.

  Fortsatt god helg :-)

  SvarSlett