onsdag 11. februar 2009

Badekar med løveføtter

Mannen min har i lang tid snakka om at han har lyst på et badekar. Eg var i utgangspunktet ikkje spesielt positive. Eg vaks opp med et badekar som ingen brukte men som mor mi skrubbba med Jif i tide og utide.

Men altså, badekar var et tilbakevendande tema og det var ikkje hvilket som helst bakekar han skulle ha. Nei, han skulle ha badekar med løveføtter! :-0

Så ein dag kom det ein brosjyre fra fra ein "badekarbutikk" i posten. Dei hadde jo badekar i alle fasongar og prisklassar. Mannen min kasta seg over brosjyren som Pusegutten kasta seg over leketøyskatalogane. Han bladde forbi alle praktiske badekar med praktisk front og overkommelig pris og fant fram til ein lekker sak med løveføtter og trykk-og-slipp-propp i messing. Vidunderet kosta 17 999,50.


Det var jo uaktuelt for oss å kjøpa ein plaskebalje til 18 tusen spenn men han gav seg ikkje. Han ville ha et sånt badekar, så ein dag ringte eg ein gammal bekjent av meg som har et rørleggarfirma. Eg tenkte eg skulle undersøke litt for då kunne eg kanskje få slutt på maset. Kim har et badekar med løveføtter liggande på lur liksom...


Om han hadde badekar med løveføtter? Visst hadde han vel det! Ein kunde hadde nemlig bestilt et badekar men då han hadde fått det inn på lageret sitt nekta vedkommande å ta imot det. Så der sat han med badekaret og hvis eg ville ha det skulle eg få det for berre 15 000 kroner. Det var jo et godt tilbud men dyrt alikavel. Dette måtte me nå diskutera litt i heimen.


Mannen min blei vill og gal, detta måtte me ha! Eg ringte tilbake for å disktutera pris og før eg visste ordet av det hadde eg kjøpt et badekar til 13 000.
I forfjamselsen blei det nok litt uklart om me skulle hente det sjøl eller få det tilkjørt. Dagen gjekk, det blei ettermiddag og kveld uten at det dukka opp nåke badekar. Klokka 20.00 begynte det begynt å snøa kraftig og mannen min såg føre seg at badekaret hans sto aleina ute i snøen. Så me heiv oss i bilen og kjørte til badekarlageret - og der sto det. Nedsnøa og iskaldt! Vel, det var nå pakka inn i nåke papp og treplater. Etter masse strev fekk me det inn i bilen og fuglane vett kordan me fekk det inn i hus for det var svintungt.Me satte i gang å montera det men oppdaga til vår store skrekk at løveføttene var borte! Tenk om nåken hadde stjålet dei! Krise! Dagen etter ringte me til rørleggaren og nåken timar seinare blei føttene levert på døra. Hurra! Føttene kom på plass og det var atter lykke i heimen.
Mannen min kom nå dragande med eteriske oljer, badekuler, skumbad, fresebobler med dinosaurar inni, badeender i all slags fasongar som skifta farge i varmt og kaldt vatn og flasker med maling som skulle gjera deg både glad og blid og blå. Det var ikkje måte på ka remedier som skulle puttast opp i karet. Og så var det lys og vin og musikk. Eg var imponert.

Så sto eg der og såg inn på badekaret med løveføtter og måtte jo innrømme at det var et vakkert badekar. Veldig vakkert.Me ligge stadig å skvalpa oppi badekaret både med og uten vin, ender, kuler, bobler og musikk og det er veldig deilig.


Hvis din mann skulle komma heim og sei at han vil ha badekar med løveføtter er det bare til å sette i gang...

6 kommentarer:

 1. Hei! Var inne hos Emmeline og så: badekar med løveføtter!!
  Leste innlegget ditt! Dyrt er det men definitivt verd hver en krone! Gled deg til å bade i det! veldig behagelig og god plass! ( vi har d samme!)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hei.
  Ja eg e faktisk veldig glad for det nå sjøl om eg i utgangspunktet var skeptisk. Utrolig deilig å komme hjem etter en lang dag på jobben og bare gli ned i skum, vann, oljer og ender og alt det der som min mann har skaffa, he he!
  Takk for besøket og ha ein fin kveld

  SvarSlett
 3. Det var et fantastisk flott badekar du hadde fått tak i der!! Fekk lyst på eit sjøl:-) Flott blogg du hadde også. Eg en ny sjøl i denne bloggeverden...Lykke til, med bading og blogging:-)

  SvarSlett
 4. Vakkert!!
  Mannen min hadde ALDRI komt heim å sagt det... Han "drite" i alt som har med interiør å jera...

  Takk for tipset! Flott historie og morsomme bildert!!

  SvarSlett
 5. Så deilig det så ut... vi har et "standard" badekar, men ønsker oss noe mer innbydelnde etterhvert og dette var jo kjempefint! Morsom historie også!!

  SvarSlett
 6. Vakkert!! Haha, spennende blogg!
  Har akkurat kjøpt Madeleine på tilbud. Fantastisk badekar. Da slap jeg å kjøpe til 18 000 spenn jeg i hvert fall ;-)

  SvarSlett