mandag 12. april 2010

Hurtigruten... ja, nei, kanskje?

Eg har et problem som eg gjerne vil ha hjelp til å løyse. Mannen min har veldig lyst til å reise med Hurtigruten til sommeren men eg e veldig usikker.
Det e jo knalldyrt og eg e overhode ikkje sikker på om det blir så festlig med 4 ungar ombord på ein båt i 5-6 dagar.Så nå er spørsmålet om du har nåken erfaringer du kan dele med meg? Trenger gode råd!

3 kommentarer:

 1. Har dessverre ikke noe erfaring med hurtigruta. Men har faktisk hatt lyst å dra selv...men dog uten barn tror jeg. Mine er vel litt for små til å ha noe spesiell glede av å dra. Det er vel ikke lagt opp til barne ting der? ikke vet jeg... Men noe må mann dra på uten barn også!!
  Ha en finfin uke:)
  Klem Mona

  SvarSlett
 2. Hurtigruta ja, mimre, mimre.... Den har jeg ikke reist med siden jeg selv var jentunge.
  Husker det var stoooort å reise fra Trondheim for å besøke tante og onkel i Rørvik.
  Turen tok rundt 9 timer og jeg syntes det var lang nok tid ombord, men så gledet jeg meg veldig til å komme til Rørvik også...
  Her i heimen skal kaill'n og jeg dra på 1 ukes ferie uten barn i sommer. Og jeg som ikke har vært borte fra barna lengre enn ei helg....
  Grugleder meg ;)

  SvarSlett
 3. Hei :) håper du har klart å løse problemet.. har desverre ikke noe erfaring med hurtigruta. Har tatt den en gang.. og jeg syns de var kjedelig... men da var jeg yngre.. har kansje blitt annerledes nå.

  Men... kansje bli det litt kjedelig for barna.. hvet ikke jeg.. spørs hva de er vant til...

  Ha en fin mandag :)

  SvarSlett