tirsdag 3. november 2009

Nytt skap og et nytt og bedre liv?

Ein av jentene vår, ho på 16 år, har definitivt ikkje arva faren sine ryddige gener. (eg seier ikkje meir...) Ho har stort sett alle klesplagg + alle sko ho eig liggande i ein haug på gulvet. Detta synes hu e ganske praktisk for då har hu bedre overikt over ka hu kan ta på seg når hu står opp.
Gammalt skap med mykje rot...Men ein dag kom hu og sa at nå ville hu begynna et nytt og bedre liv. Berre hu kunne få seg et nytt skap ville alt ordna seg. Eg meinte at det måtte gå an å bruka det gamle, opprinnelige skapet som var bygd inne i veggen men nei, hu hadde funnet et passande skap på IKEA og det skulle hu ha.

Skapet kosta knapt 500 kr og hvis hu lova bot og bedring så greitt nok for meg.


Aneboda fra IKEA

Hu måtte montera det sjølv, like greitt å lære seg IKEA med ein gong tenkjer nå eg.

For eit system!Resultatet blei bra. Og hu er faktisk veldig flink til å holde orden nå. Det er fleire gonger eg har sett golvplankane, og det er ikke lite berre det.
4 kommentarer:

 1. *ler høgt* herligt! Kanskje sønnen min skulle fått et nytt skap! Vi hopper "paradis" over gulvet hans for å vekke ham og passer oss for å ikke trø i klær! Haha - for någen teenåringar!

  SvarSlett
 2. Haha - man skal ikke glemme at det ALLTID er håp i hengende snøre!!!

  SvarSlett
 3. hahaha
  Eg trur ikkje eit skap hadde vore nok for min son, som har golvet som kleskap....
  Det må nok litt vilje og arbeidslyst til og...
  Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 4. he he.. øverste bilde ser ut som mitt klesskap. jeg har så altfor mye klær, og så altfor liten plass. men når vi flytter inn i nytt hus.. DA skal det bli endring. må ta en opprensking med hard hånd. jeg bruker jo bare 1/3 av klærene mine.
  og ja... her er det flytting over natten. har gått i et voldsomt tempo. og jeg er rett slett møkk lei. men når vi nå finner oss noe. da blir jeg der til jeg må bæres ut. vi har bare bodd her vi bor i underkant av 2 år. og forrige stedet vi bodde ble vi i 1,5 år. så nå er jeg lei av flytting. :)

  SvarSlett