tirsdag 1. september 2009

Leoparden Carlos

Sommaren er heldigvis slutt. Det har vore ein slitsomme sommar med møkje styr og lite ferie.
Som dåke vett e bloggen min hemmelig så derfor er det vanskelig å blogga i ferier men nå er eg altså tilbake. (ja problemet nå er at jobben tar så jyslig med tid...)


Anyway, då eg sette meg i ro og mak ned med pc'en på jobb såg eg til min store overraskelse at eg hadde fått ein ny følgar siden sist! Og det var intet mindre enn ein leopard som hette Carlos! Eg blei jo veldig forundra for dei 8 andre følgerane mine er damer i ymse aldersgrupper som lika puter, kvitmalte stolar og ripsbærsbuskar.Eg klikka meg innpå leoparden og fant ut at han hadde 3 bloggar, ein om fortball, ein om flagg og penger og ein om ender og andre eksotiske fuglar. Gjett om eg blei forundra. Det var ikkje ei puta å sjå, ikkje ein polkadott og heller ikkje oppskrifter på sjokoladefondant.

Eg har ikkje brukt møkje tid på leoparden Carlos men eg er nåke forundra øve at han er der fremdeleles. Eg tenkte han kom til å forsvinna fort, men nei.

Så nå lure eg på - kim er han, kor kom han fra og ka vil han? Ikkje e eg så stive i sånn utenlandsk heller...

Er han interresert i ungar som flyttar på hybel? Ka med taxisjåførar og tur i skogen? Forstår han språket? Kan han lesa sunhordlandsk?
Eg fant ingen spor etter meg sjøl på dei 3 bloggane te leoparden. Kanskje han e ein lurebloggar? E bloggardyr pålitelige? Leopaardar kan både klora og bita...

Dette og meir lurer eg på. E det nåken der ute som kan gi meg svar?

4 kommentarer:

 1. Ja sånt gjør meg og nysgjerrig, har også noen fra det store utland - de første følgerene mine.
  Hvem er de? Hva gjør de?
  Kan man slett dem?
  Noen som vet?

  SvarSlett
 2. Eg tykkjer det er kjekt at og folk frå andre land er interessert i bloggen min. Eg har sett at denne leoparden har vore følger hos meg ei, men har ikkje gjort noko notis av det. Eg besøkte bloggen hans, la igjen ein kommentar og fått kommentar tilbake.... Språket er ingen hindring, når ein brukar google translator, eller engelsk.
  Har han lyst å lesa om meg og mitt så må han vel det, vert han lei, så sletter han seg vel sjølv frå lista.... tenkjer eg.
  Bare eit par strøtankar frå denne kanten....
  Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 3. Ja visst er det kjekt! Eg skal forsøke meg med ein kommentar hos han og sjå ka som skjer. Satsa på andebloggen hans.

  SvarSlett
 4. hei og tusen takk for koselig og omtenksom kommentar på bloggen min.
  Har lest litt her hos deg og jeg må flire og le.... Jeg har TO jenter på 18 år (dattter og stedatter), en på siste året på videregående og en som er blitt lærling nå... og BEGGE bor hjemme.
  Oi, oi, oi så mye krangling det kan bli her i huset....
  Spesielt over alt de vil vi skal gjøre og alt de ikke vil gjøre selv ...
  Og så har vi Lillegutten også, som er mamsens kosegutt og som OGSÅ skal bo hjemme hos mor til han er 40 år :-)
  Her kommer jeg gjerne igjen :-)

  SvarSlett