mandag 4. januar 2010

Godt nyttår,alle sammen!

Det var det. Nok et år er over og takk for det. Eg har overlevd sure ungar, stress på jobben, et heftig julabord og ikkje minst ein svulst i venstre bryst. Lika greitt å begynna på nytt.Men 2009 hadde jo ein del positive hendelser òg. Me fekk ny peis, takvinduer på Jomfruloftet, jentene fekk egne rom då eldste jenta vår flytta ut, eg fekk nye og kjekke kollegaer på jobb og eg begynte å blogga.

Ka vil så 2010 bringa? For min del så håpa eg på et rolig og avslappa år. Ingen konfirmasjonar, ingen runde dagar og forhåpentligvis ingen begravelsar. Slekta begynnar å dra på åra nå så det er ikkje utenkelig at nåken av dei kjeme til å forlate oss i år.


Pusegutten har jo planlagt at me skal få oss hund i år, men eg veit ikkje. Kan bli kjekt men kan bli stress òg.

På interiørfronten har det skjedd ting i heimen. Løvetannmannen har skifta stil! Eg skal laga nåken innlegg om det berre eg kjeme meg på jobb igjen og får pause fra matlaging og snømåking.

Peisen og takvinduene skal selvfølgelig dokumenterast òg.

Vel damer, eg har ikkje vore så flinke å besøka dåke i det sista men det skal det bli forandring på i år. Einaste nyttårsforsettet eg har...Smil fra din venn Løvetann

1 kommentar:

  1. Godt Nytt År til deg og. Håper du får eit innhaldsrikt og godt år.

    SvarSlett